31maj- Hemma!

 
Hej!
 
Nu ska jag berätta lite om hur det var i Bejstorp.
 
På morgonen när vi kom till skolan så gick vi upp i korridoren och pratade lite med de i vår parallelklass och så. Vi började gå ut och packa in i bilarna. När klockan var typ halv nio så skulle vi åka och alla satt i bilarna men så backar Esa över en kass med mat som de hade glömt sätta in och vi i vår bil typ började skratta. När det hade lagt in alla saker igen och samlat upp köttbullarna som hade åkt ut.
 
Vi stannade i Häsleholm för att hämta lite mat till kvällen och så. Vi rulla ner rutan i bilen för det var så varmt och när vi skulle åka igen så gick det inte att rulla upp rutan och vi fick halft skrattanfall och halft panik. Det slutade med att vi fick åka in om en bilverkstad. Men det gick inte att laga då, så de tejpade en kartong för rutan. Vi som åkte i den bilen (Jag, Emma, Kajsa,Sanna, Moa och Moas mamma Linda) kollade efter snygga killar och såg typ en eller två och resten var "gamla gubbar" typ. Fick typ vänta i 20min sen åkte vi igen.
 
När vi kom fram så hade alla redan kommit fram  men de hade bara varit där i typ 10-15min.
 
Vi packade ur bilden och gick och byta om till shorts för det var så varmt sen gick vi ner och kolla när killarna fiskade. Det fångade några fiskar.
 
Jag, Emma, Kajsa, Sanna, Moa, Philip och Alex sov i tältet så vi packade in där när de hade rest det. När vi hade gjort det så solade vi och några badade. Paddlade även kanot och kollade lite till när det fiskade.
 
Lite senare på kvällen så gick jag, Sanna, Kajsa, Emma, Moa, Emina, Viktor och Viktors pappa och paddlade kanot. Vi hade typ krig och "jagade" varandra och skvätte vatten med paddlarna. Vi var jätte blöta när vi kom i land sen.
 
Vi gick även en runda där det var massa olika saker man skulle göra typ skjuta slangbella. Det var inte jätte roligt men helt ok.
 
Senare på kvällen så gick vi en spökrunda. Alla gick fel så allt blev lite knasigt. Blev jätte skrämd en gång då Mirandas pappa låg bakom ett stengäre och hoppa fram när vi kom.
 
När vi kom tillbaka så krängde vi godis och bara "myste".
 
När kl var typ tolv så gick vi och gjorde vi oss och sen gick vi ut i tältet. Låg och snackade ett bra tag så somna typ vid ett.
 
Vaknade av att solen lös in genom myggnätet typ kl 4 sen somna jag om och vaknade igen av att Irens hund skälde när Esa skulle ut och gå. Då var nog kl 6. Sen låg jag och slappa till halv 7.
 
Jag, Moa och Philip gick upp och knackade in till ett föster i stugan som var öppet. De fick lite damp på oss men sen gick Esa och hämta två kastruller och slog det mot varandra och då började de hasa sig upp.
 
Åt frukost sen gick vi ner till kanoterna, jag och Moa paddlade i en och Emma och Sanna i en och sen Mirandas pappa, Miranda, Josef och Alex i en. Vi paddlade ut i kanalen men det gick väll hyfsat bra.
 
Åkte hem typ vid halv 12. Var vid skolan typ vid ett och släppte av Emma sen hoppa Alfred in i bilen eftersom linda skulle skjutsa hem oss för vi bor typ på de hållet de ska på . När det hade släpt av mig så gick jag in och hämtade min efterlängtade mobil och höll på lite med den.
 
Har inte gjort så mycket mer idag men nu sitter jag och äter kladdkaksmuffins.
 
Bloggar mer imorgon <3
 
// Emilia Persson