30 april

 
Hej!
 
Bloggar från datan för en gångs skull idag. Har bloggat från mobilen de senaste gångerna.
 
Idag har det varit en bra dag med många roliga och bra besked!
 
Gick lång dag idag i skolan lite kämpigt men det gick bra. Är lite kämpigt nu när man är i slutet av terminen och alla nationellaprov kommer och allt läsande och information man får. Även ser man bara lovet framför sig nu då jag inte blir motiverad till att göra något alls men känner även stressen som jagar en mer och mer.
 
Chillat på lektionerna idag och sista lektionen hade vi bild och då hade vi vikarie (Erik). Det gick väll hyvsat fick gjort det som var ett måste sen så var det att slappa. Lyssnade på Justin Bieber hela lektionen för att underhålla mig, messade även med några under lektionen.
 
Tog bussen hem, satt längst bak med Malle och Tiffy och snackade lite.
 
Han som körde bussen var så snäll och körde upp så slapp gå så lång bit.
 
När jag kom hem så skulle vi grilla så hjälpte mamma med maten och duka .
 
Loggade in på fb och såg att en kompis sålde massa kläder så köpte ett bar svarta byxor med dragkedja där bak och en ljusbrun stickad tröja. Ska nog hämta sakerna på torsdag.
 
Nu sitter jag i soffan och inte gör så mycket, ska nog snart läsa religon och sen öva tyskaläxan. När jag har gjort det så ska jag nog kolla på film. Mamma har även gjort blåbär och hallonpaj idag så ska fika med den lite senare.
 
Imorgon är det ju 1 maj och det innebär att vi är lediga och ingen väckarklocka ska ställas så ska sova länge tror jag för är trött redan nu!
 
Imorgon händer nog inte så mycket mer än att mormor och morfar kommer så om någon vill hitta på något så skriv på kik. Heter emiliaperssoon på kik.
 
Bloggar mer imorgon. Kommentera gärna om ni vill att jag ska skriva om något speciellt.
 
// Emilia Persson