Hur har året varit?

 
Detta året har både haft bra och dåliga dagar som varje år har.
Men detta året har nog varit ett av dom bättre.
Har träffat massa nytt folk som jag har blivit väldigt bra vänner med! Har bla träffat Sammy och Linus som jag har blivit  jättebra vän med!!
Har även fått nya vänner från Eslöv! Emelie N, Ida och Bella träffade jag på Jägersbo. Vi har träffat dom några gånger och vi har alltid haft kul. En annan vän jag har träffat genom Jägersbo är Johan. Tyvärr har vi tappat kontakten lite men vi snacka ibland.
 
Något av de roligaste detta året är nog att ha börjat högstadiet. De har gett så mycket mer än vad jag trodde och alla vänner man har kommit mycket närmre.
Och alla shopping runder med Thess och Emma!
 
De sämsta är nog att några som gick på vår skola innan bytade. Har nästan ingen kontakt med dom längre. Sknar dom jätte mycket!
 
Har stora förväntningar på 2014. Träffa nya vänner och allt med skolan har jag också stora förväntningar på! Mina betyg ska höjas i vissa ämnen och jag ska börja "säga till" när vissa drar ner en till botten och får en att må så dåligt.
Längtar jätte mycket till sommarlovet också. Alla boys utan tröjor, vara ute långt ut på natten med dom man älskar mest, alla roliga minnen som kommer att skapas och så klart alla fester.
 
//Emilia Persson